Wat is jou droom?

De naam van de website zegt het al, gedreven door dromen. Dat is waar het om gaat. Mijn dromen komen langzaam aan terug op deze website als manier om lezers een beeld te geven van mijn manier van kijken naar dromen en hoe je ze zou kunnen verwezelijken.

Maar wat is jou droom? wat is jou manier om dingen die je wilt ook werkelijk waar te maken.

Ik heb natuurlijk meer dromen dan, werken met mensen, muziek maken of kitesurfen. Ik wil ook wel 100.000,- euro op mijn bank rekening hebben staan. (Als het zo ver is zal ik het uiteraard laten weten ;-))  Maar geld maakt niet gelukkig, de dingen die ik doe doen dat gelukkig wel.

Een droom die ik heb die meer van mij vraag is het opzetten van een succesvolle training voor mensen die werken met jeugd. Een training die mensen helpt bij het ondersteunen van jongeren die een extra zetje nodig hebben. Maar jeetje, wat is dat lastig zeg. Van 0 af aan iets op zetten.

Werk aan je zelf, en help een ander daarmee.  Omgaan met stress, drukte en verwachtingen is iets dat iedereen moet leren, daar ligt denk ik ook de beste kans in het ontwikkelen van een training. Iedereen die werk met jongeren kent het wel, stress, drukte en verwachtingen. niet alleen voor de jongere, maar ook voor de begeleider, coach of ander soort professional.