Werken met jongeren is leuk en ingewikkeld, ze hebben een skala aan ontwikkel opgave voorzich die ze ieder in hun eigen tempo doorlopen. Als expert op het gebied van jeugd en jongeren kan ik op verschillende niveau’s werken aan deze ontwikkel opgave.

 • Ik kan door mijn ervaring en expertise werken met moeilijke doelgroepen, en jongeren in de lastige situaties.
 • Ik heb door mijn leidinggevende ervaring skills ontwikkeld om collega’s te coachen hun werk beter te doen en fungeer als vraagbaak bij knelpunten in begeleiding.
 • In het samenwerken in de beleidsketen-jeugd en veiligheid zie ik overlappen van de verschillende beleidsterreinen en kan winst behalen in het versterken van de raakvlakken tussen de domeinen:¬† sociaal/onderwijs/zorg/justitie.

Wil je in contact komen met mij, stuur me dan een bericht via mail of bel, de contact gegevens staan rechts¬† — >

Ik kan onder andere de volgende diensten leveren:

 • Begeleiding van jongeren met verschillende vormen van gedragsproblematiek
 • Coaching van jeugd en jongeren op het brede spectrum van volwassen worden.
 • Het aanbod passende bij de richtlijnen jeugdzorg.
 • Advies en ondersteuning van professionals op thema’s als:
  • Intervisie en coaching
  • Sociale media en werken met jeugd.
  • Praktijk begeleiding van jeugd werkers
  • polarisatie en radicalisering
 • Advies aan beleidsambtenaren en overheden rond aanpak een preventie jeugdoverlast en jeugdgroepen

De wereld is zoals je hem zelf wilt zien. Leef en streef dromen na en ontdek dat er mogelijkheden zijn die je verrassen.

Driven by Dreams